NECHÁM TI V LAHVI TROCHU VÍNA
Nechám ti v lahvi trochu vína
A sešit s básněmi otevřený
Ozvěny z hedvábí tvého klína
Svatební prstýnek mojí ženy
Dnes večer nezamknu žádné dveře
A na zdi nechám viset obrázek
Paletou barev o nevěře
Kreslím ho s jednou z otázek
Mám rožnout svíci
Nebo se milovat budeme tmou
Když naše láska na věčnost spící
Něžně mi šeptá že ty už nejseš mou ?
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: annuska, Kajaro, carodejka, Mraveneček, Larey, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)