...moc hezká...potřebovala bych takové boty...klidně i od číňana...
20.05.2010 16:29:00 | kuskus pruhovaná
st krásné botky ale přála bych ti botky co tě zanesou za láskou velkou jako trám a věrnou a stálou, takže přivírám magicky víčka a posílám vnitřní sílu k hvězdám, aby ti tu lásku donesly ;-)a hl. štěstí v ní ;-) :-)
03.05.2010 04:14:00 | Labanda
Pozor-bosá,vysmátá a rozhašteřená teta Ilona přichází do vašich domácností :))A tobě naděluje body za báseň!
01.05.2010 13:24:00 | ilona
taky se mě zdá láska z jara sladší..chjóó!,čím to asi je?..co to je že nás to tak bere.Pěkné ST!
01.05.2010 06:29:00 | xoxoxo