Pro Karla Hynka Máchu
Anotace: ... promiň Karle!
Je první máj, Karle, Hynku, Mácho!
Je první máj v roce 2010
Básníče, můžu Ti říkat Karle?
Můžu Ti říci svoje tajemství?
Je pozdní večer první máj
V Bylle zlevněný víno maj
Hrdliččin zve ku lásce hlas
a já jsem zas vožralá jako ďas.
O lásce šeptá tichý mech
nevydržel bys můj dračí dech
Kvetoucí strom lhal lásky žel
kéž ty bys nikam neběžel…
Svou lásku slavík růži pěl
víš, Karle, dobře žes mně nikdy neviděl!
Přečteno 444x
Tipy 29
Poslední tipující: Oťas, carodejka, Holis, Noc17, hašlerka, Špáďa, labuť, jedam, drsnosrstej kokršpaněl, janewe, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)