scénář
Nehrajem role,
které jsme hrát chtěli.
Dělí nás zdi cely
v níž jsme sami sobě
-nadobro a neoblomě-
uvězněni
Nehrajeme scénář,
který by nám seděl.
Pověz, kdybys veděl,
zda bychom dál měli,
i když smutek jinak velí,
hrát ještě pár neděl?
i když jak na to, jsme zapoměli...
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: Morgenstern, Holis, ilona, Niky88, Já Esther Ruth, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (3)