cecilka pravila..a já jen podepisuji..tady už nemá cenu cokoli psát..neboť nad její komentář dnes není!!!
21.12.2005 14:02:00 | šuměnka
Na slunce nedosáhneš,
i když se to někdy zdá...
proč? To je jednoduché,
každý ho v sobě má...
A když tak stojíš,
v chvilce bez dýchání...
to slunce hřeje,
snad je k zulíbání...
Podávám ruku
do tvé teplé dlaně...
a rty najednou oschly,
jako by byly slané...
V tom okamžiku
neplatí zemská tíha...
jen spousta emocí,
která je tolik živá...
;o)
21.12.2005 13:46:00 | Cecilka