jsem to já
Jsem šašek, klaun a blázen
Cítím se tak…, co naplat
pryč je všechna vášeň,
osud další zkušenost, nutí mě čerpat…
Jsem snílek a lhář,
Lžu a hlavně sám sobě,
Že v životě přijde ta chvíle,
Která bude patřit mě……a tobě.
Jsem existence ztracená,
Sny jak kouř z cigaret,
Plynou a prchají,
Míří tam kam minaret
Citový výlev přišel a odešel,
Živ byl sklenkou vína, cigaretou zapálenou,
Ty cvoku, naivko, vždyť vše jednou končí,
Tak zapal zas jinou…..
Kéž by to šlo tak lehce…
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Kett, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)