Zachraň mě
Když jsem s tebou
vše se zdá krásnější
teď už to vím
i nebe je s tebou modřejší
dnes to vidím jasně
my dva patříme k sobě
trápím se,když jsem bez tebe
je to těžké v této době
pojď ke mě a zachraň mě
strašně moc mi scházíš
pomalu den po dni
proč se pořád bráníš?
pojď ke mě a zachraň mě
bláznit z toho začínám
stále čekám a čekám
a na tebe vzpomínám
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)