Chutná to jako L.Á.S.K.A
Anotace: Je 1.máje,lásky čas...tak něco zamilovaného...takhle by mohla chutnat láska...
Přál bych si mít Tě vedle sebe,
A Tvůj tichý dech co tolik zebe.
Do očí bych se Ti koukal,
a ukolébku přitom broukal.
Do vlasů vpletl bych Ti pampelišku,
tuhle fotku dám si do výstřižku.
Prstem pohladil bych Tvoje rty,
bude se mi o nich zdát za tmy.
Dlaň položil bych Ti na srdce,
a ty se usmíváš přesladce.
Jsem Tebou spoutaný v okovech,
a ty mi vyprávíš o těch hezkých slovech.
Slova z úst Ti plynnou,
a já vím že chci Tebe a žádnou jinou.
Říkáš asi Tě mám ráda,
a dodáváš asi ne jen jako kamaráda.
Mám chuť Tě obejmout,
a s Tebou ke hvězdám chci dolétnout.
Letět jako holubí peří,
a minout tisíce věží.
Podívej už se venku šeří,
a my stále ležíme pod tou třešní.
Pojď,půjdeme spolu v objetí,
líbat se v tom našem zajetí.
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, CULIKATÁ, rezina
Komentáře (2)
Komentujících (2)