Dobrý den
Anotace: prosím jednu Lásku...
Dobrý den,prosila bych
jednu Lásku.Přesně tu
kterou máte vzadu na
obrázku...
A jestli můžu mít jedno
přání.Krásně zabalit ať
závidí mi ji každý...
Platit budu jenom kartou
Dnes nemám drobný a kapsu
prázdnou...
Odvezu si jí v nové kabelce
Nerozcuchám si přeci svého
milence...
Pojedu stopem ať je to zdarma
Napíšu na okýnko "Love Me Tender"
třeba bude sranda...
Nechám se vysadit u té staré
třešně.Stejně už nekvete tak
snad někdy příště...
"Čekám na jiném místě"
Přečteno 487x
Tipy 21
Poslední tipující: Vanilková Ninja, betmen71, enigman, Chico1, kikis, ilona, Psavec, Mraveneček, hašlerka, Elza511, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)