Chtěla bych ti stačit
Sakra, co celý život děláš?
Pomáhám nevděčníkům jako jsi ty.
Je mě půl nebo jsem celá?
Zeptej se mě a povím ti.
Nepopichuj mě, nemám to ráda.
Zdá se mi, že stárneš, už nejsi mladá.
Nedá se s tebou rozumně mluvit.
Neumíš lásku jinak projevit?
Nevěděl bys, že jsem, kdybych byla zticha.
Radši jsi trním, co mě slovem píchá?
Kdybys tak někdy četl mezi řádky.
Raději otoč list a vrať se zpátky.
Dobrá už nejsem, stejně jsem pro tebe jen vzduch.
Díky Bohu, oddechl jsem si, to byla dřina: uch...
Víš, čím pro mě jsi, tak proč mám z tebe lásku páčit?
Nevím, kde končíš a možná taky jak mám začít.
Přečteno 315x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, enigman, labuť, mamina, Javavia, Mraveneček, CORONATION, CULIKATÁ, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)