Mojí vě(č/r)né lásce
Anotace: Nepotřebuje komentář...
Je to láska,
ale jiná.
Nedotknutelná,
neuskutečnitelná
a přesto opětovaná.
Milujem se.
Ne platonicky.
My se totiž máme,
ale jinak
- jenom částečně.
Víme, jak to je,
a že se to nikdy nezmění.
Komentáře (1)
Komentujících (1)