Je tma
Anotace: Tato píseň obsahuje i melodickou (p)linku...
Je tma
Dneska slunce nevyšlo
Ani ptáci nelítaj
Je tma
Pomalu mizíme každý zvášt v temném odpoledne
A ani jeden nevíme na koho si smrtka sedne
Chvějí se ti dlaně a mně to vážně bolí
Klidně oddám se hraně,jen ať tě nechá nepokoji
Je tma
Tak nezavírej oči
Lásko,jsem vedle tebe
Všechno tohle brzy skončí
Lásko,opět zříme nebe
S kosou a tvým jménem na pergamenu jde si pro tvou krásu
Bere si tě,já ji lásko nedoženu ani neznám trasu
Ještě zdáli křičíš moje jméno a stopy slaný vody
Zanecháš na cestě…do svobody
Je tma
Jsem tu sám
A bojím se tu láasko
Tu bolest znám
Neb srdce mi prasklo………Je tma!
Přečteno 415x
Tipy 15
Poslední tipující: Rootness, ilona, harmony, labuť, Larey, Květka Š., Koza, CULIKATÁ, pamp_elka, rezina, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)