Jako poslední cigareta
Anotace: se občas cítím...
Pivo zvětralé, zaseklá deska v gramofonu
takhle oddávám se vlažným tónům
a v roli smutných podvečerech
-šaty napůl oblečené.
Neumím číst mezi řádky,
stále stejně tam a zpátky.
Začni mluvit,prosím, jasně,
než to světlo ve mně zhasne.
Nostalgické chvíle mívám-
jako teď- pomalu dohořívám.
Utnul jsi mě jednou větou,
jsem sama sobě poslední cigaretou.
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Dygi, jiljovský, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (0)