vlčí pláč...
Když nastal ten den
a ty jsi byla jak sen
ukapla my slzička
a zabila se hrdlička
Snad pochopíš co já cítím
ale už bude pozde končím s city
vzal jsi mi naději kterou jsem mněla
a ted pohrdáš vzpomínkou kterou jsi mýval
Už nemužu dál chodívat na nabe
tak v noci sním o krásách o tebe
Přestaň sesmát!Bolí to...
když ukápne slza ..skončím to
Tak nevyhlížíš z okna tu vlcici
a muchláš se v pelechu s kořistí
Až uslyšíš v noci někoho plakat
tAk pochopíš co jsi to zpackal!!!
Komentáře (3)
Komentujících (3)