Pár řádků
Anotace: chci ti dnes psát ... na odpověď čekám do rána ... chvátej
Přepošlu řádky
tam a zas zpátky
poštou večerní
počkám si chvilku
však tuším mýlku
jsi nedochvilný
z chvíle je věčnost
sám nepřejdu most
živote upřímný
neváhej dlouho
myšlenkou pouhou
mně odstřihni
poštou tou ranní
co k snění svádí
si mně povšimni
a pomiluj
Přečteno 497x
Tipy 31
Poslední tipující: ilona, BARBYE, Bíša, enigman, Holis, Mbonita, Psavec, Maranatha, Dota Slunská, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)