Prvotina
Anotace: Jak název napovídá, jsou to první "verše", které jsem kdy stvořil - pokud dobře počítám, jsou 8 let staré. Asi nejsou moc kvalitní, ale byly upřímné :)
Sbírka:
Třesky plesky
Chybí mi tvá neskutečná krása,
každičký vlásek, každá řasa
chybí mi tvůj křehký smích,
tvá ruka v dlaních mých
Chybí mi tvé jemné dotyky
neuchráním duši od té paniky
chybí mi tvá něžná slova
co zní jak v noci sova
Zbyl mi jen tvůj stín
a nic nezmůžu s tím
Já nechci více zlosti
bylo jí už víc než dosti
chci jen s tebou navždy být
a šťastný život s tebou žít
Přečteno 374x
Tipy 14
Poslední tipující: Patrik Mališ, Jiná, Sidonie89, CULIKATÁ, Niky88, zelená víla, Ssimca, Mraveneček, mamina, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)