Moje šílenství
Oslava mojí představivosti rezonuje prázdnotou
jako neukotvený zvon
Oddělený od života od tajemných záhad
vějíř mořských kapek zakrývá ty
divoké oči, nedotknutelné dráždivé tělo,
nedotknutelné
Ne nadlouho, ne nadlouho
Akt vášně, v intimitě objetí tvého pohledu,
Tvoje vůně je omamná, magie šílenství
nikdy neprožíváme lásku silněji,
než když ji ztrácíme
Já ji ztácím,ztrácím, navždy ztrácím |navždy bude hodně dlouho.
Nedůležité je poté všechno
můj vlastní dech
i zítřejší den je jarmark marnosti
minuta se změní na věčnost
kterou jsme unesenni na ostrov zapomnění
Je zde bezvětří
a já jsem tak miloval vítr
ve Tvých vlasech
čekám na Tebe, jsem prázdný.
Lásko, lásko, moje věčná lásko
Přečteno 733x
Tipy 41
Poslední tipující: NikitaNikaT., Maryje..., tato22, zelená víla, TetaKazi, ZILA78, Gabrielle, dream in emptiness, Eru Alonnar, PatriceB, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)