Chladný den a horká noc
Galaxie s ránem mizí
Den mi Tě zas
Chladně a bez citu
odcizí.
Čekání v marnost se mění
Noc jej nutí přejít v snění.
Únava z bdělosti,
Strach z chyby
Bere všechny radosti
A důvěra chybí…
Přečteno 439x
Tipy 6
Poslední tipující: Rolnička, aniger, Petbab, CULIKATÁ, Maranatha
Komentáře (1)
Komentujících (1)