Mých citů..
Mých citů munici
nechci vystřílet
ze snů mě budící
- bdě pak zešílet
o Tobě budu snít
spát v popelnicích
odtud se táhne nit
hvězdy míjící
hedvábná, tenoučká
přímo od srdce
s pentlí snů přes očka
nebudu zdrcen
pozemskou tíží, hůř
víc a víc láskou
jejíž jed vlil se už
do mých snů s rajskou
Evou Ev věčitou
k zbláznění nahou
hrou srdcí spletitou
pod citů váhou
jsa kouzlem omámen
kousnu do nitky
udeřen o kámen
pozemský, břitký
s dlaněmi od krve
umýt se toužím
mé rty sůl sžírá ve
vlastních slz louži
nechte mě polykat
je, jako houba..
chtěl snění odvykat
teď pyká.. ten trouba
Přečteno 469x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Vanilková Ninja, Verena, enigman, isisleo, Simísek, Elza511, hašlerka, sophia92, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)