Pomož mi
Skoro jsem lítal
když jsem byl král
měl jsem skoro vše
já tvrdě a rychle hrál
a pak jsem odešel
já našel sám sebe
nic netrvá věčně
teď vím že potřebuji tebe
prosím podej mi svou ruku
já zkouším tvým milým být
takovým mužem,kterého by jsi chtěla
pak teprve mohu začít žít
býval jsem prázdná skořápka
stín mého života visel nade mnou
tak prosím pomož mi proti ďáblu
abych vyhrál zpět duši svou
Přečteno 406x
Tipy 15
Poslední tipující: Vanilková Ninja, hašlerka, modrá..., Mraveneček, Maranatha, CULIKATÁ, labuť, Mbonita, Kett, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)