Aleluja
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM&feature=related
Pojď se mnou do země
snů.Naplníme tím náš
osud dnů
aleluja...já už jdu...
Chci být pořád s Tebou
dotýkat se hvězd.Nechci
se milovat s duhou,kterou
vidíš když je déšť
aleluja...jen si běž...
Na nebi je modrá záře
Podívej se do mé tváře
Vidíš ty slzy co mě studí
Nejsi se mnou,ale u ní
aleluja...tak nelži teď...
Čekám na Tvé krásné srdce
Jsem zamilovaná a to trpce
Vezmi mě k sobě do dálek
Budu Tvůj ozdobný korálek
aleluja...chci Tě hned...
Věř mi Věř...
Přečteno 386x
Tipy 20
Poslední tipující: Linzerka, ilona, Psavec, enigman, Niky88, Chico1, betmen71, Petbab, CORONATION, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)