Metro
Anotace: něco o lásce v městské dopravě :-)
Metro je retro
Vzpomínky z tramvaje mám v podvědomí
Tram la la lai
Podvodní Dunaj
Řeka z ulic se stáhne
do podzemí
Zdálo se mi
že teď mě trochu
můj hochu
zástava srdce zastavila
na eskalátor postavila
Já si teď jezdím dokola
o metr hloub v sobě
o metr blíž k tobě
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Hloupá Květinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)