Smutná je noc...
Anotace: znáte ten úžasný román od Fitzgeralda?
Smutná je noc, pane Fitzgeralde
slzy jí pokřtily, tak už to bývá
pryč je ta chvíle, kdy slavík v kleci zpívá
o milencích a horoucí lásce
Ten pták je naivní
že, mistře pera, Oscare Wilde
jen málokdo pravou lásku najde
a trn v srdci to nespraví
A když tak marně proplouvám
tou tmavou smutnou nocí
Přemýšlím kdo vládne úžasnou mocí
aby byla zase nádherně něžná
Jsi to Ty....
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, Mraveneček, CULIKATÁ, ta.cupka
Komentáře (0)