lásko
.
vlétneš oknem
bez reptání
už jsem v koutě
na kolenou
vždyť znám tě
slepě lepá
hned začneš učit
časování
bolímám
bolí máš
bolí máš mé
už mi kradeš
zas dokola
ta předminulá
nikdy nebyla
zlodějka proradná
a předbudoucí
už vůbec ne
a ta holka
napořád
vetknutá
do klobouku
je má dcera
tak proč
zas bolíš ?
.
Přečteno 541x
Tipy 16
Poslední tipující: Lady L, Churry, ilona, Psavec, Lota, labuť, Mraveneček, Mbonita, Házté, isisleo, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)