neb neleze belzebubu z huby zub / mozaika
Anotace: ...láska má mnoho podob... ohvězdičkované jsou citace... posbíráno ze zpráv, výpisků, rozhovorů... s láskou i s přáteli... hravá aj smutná...staršího data
.
* * *miluj mne až budu pryč
* * *a já budu pořád s tebou... i když tu nebudu
...já zas budu tvým zvonem
a taky vinicí
* * *vše podle tvojí chuti
bývala bych byla
i pirátova milá
protože prázdnota
se nedá vyhnat
...................zničit
.......................přehlušit
................................rozbít
.....................................vypsat
...jen naplnit
* * *vejdi, prosím
...protože někdo je mapa
jiný zas kniha
někdy číst stíhám
jindy jsem slepá
led ticho mráz
mají své opaky
když prší rozpaky
ztěžkne i „snáz“...
* * *a co já s tím?!
* * *stín tvých vin
* * *blín a bolehlav
* * *já, pyšný páv
* * *co chytá v žitě
* * *a tváří se... sytě
* * *mezi máky
* * *a ignoruje další ptáky...
pošli mi bouřku, abych viděla duhu
* * *nabízíš city z výprodeje?
* * *a já? slova z druhý ruky
... nic než slova?
mám ti uvěřit?
do medu a do peří
a pak na pranýř
to za víru... víš?
vždycky slovy bičovaná
sťatá zrána, pochovaná
pod zvonky jak ze zlata
bosorka střapatá...
/nikdy předtím jsem nevěřila svému srdci
že to s někým myslí tak vážně
a teď mi smutek tiká na zápěstí.../
* * *jsi moje štěstí.. já tvý neštěstí
* * *a furt tě chci... fakt... stále chci
* * *seš moje láska přeci!!!
* * *(a stále chci tě - chci... až do bolesti chci!)
podzimu neutečem
ať se jak chce vleče
v srdci však jaro a léto
nevadí že babí...
no a pak jde to
a pořád nás baví
žít
můžeš najít klid
máky jsou opium
a to uspává
máků mraky tě opiju
a pak zamávám...
* * *hvězdy nejsou nebe
* * *ale lidi jsou svět
/odmítání
vztek
smíření/
* * *miláčku, nikdy se nic nezmění
.
Přečteno 439x
Tipy 54
Poslední tipující: V.N.Losinský, Actafool, Lady L, Maro Deives, Jiří I.Zahradník, Vanilková Ninja, Jana M., sophia92, Špáďa, Holis, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)