Ja sa Ti..
Ja sa Ti vzdám, iba ak si ma chytíš
odlietam k Slnku
ak už príťažlivosť Zeme necítiš
v diaľke len zrnku
podobná, ľahučká buď ako pierko
v závoji bielom
s hviezdami vo vlasoch, do samých šperkov
odetým telom
vznášať sa, bozkávať na rubín pier Ťa chcem
celú noc nežne
to, čo tu píšem, je u Teba bez šance
asi aj smiešne
ja sa Ti vzdám iba vo vzduchoprázdne
som si tým istý
že my len tu, sami sebou sme vlastne
chyť sa.. uisti
Přečteno 329x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, sophia92, Sima, ilona, Psavec, Květka Š., Lota, Vanilková Ninja, enigman, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)