Zmatená....
Anotace: Pocity,které ve mě vyvolal jeden kluk...
Zmatené srdce a zmatená láska
Zmatený cit snad tisíckrát přehraná páska.
Zmatený chtíč a zametená naděje
Při vzpomínce srdce se zachvěje
Zametený rozum a zmatený svět.
Proč chci být s Tebou a proč hned teď?
Zmatená báseň snad tisíckrát přečtená
Zmetená budoucnost vůbec není sečtena.
Zmetené myšlenky zmatené písmo
V mobilu uložené tvoje telefoní číslo.
Zmatené vzpomínky a zmatená touha
Co to vyvolává?
Zmetená myšlenka pouhá…
Komentáře (3)
Komentujících (3)