Slituj se nademnou
dopřej mi oceán za hrobem
pouť samoty skýtá mi odpočinek
zeleň okolo mrtvého kamene
Žít chtěl jsem, obdivovat krajinu malebnou
pole, louky, lesy vše ležíc kolem
rodost, štěstí, láska to je všeho účinek
ale jsem tu sám, bez tebe
zeleň okolo mrtvého kamene