Láska mezi kapkami deště
Anotace: ...jak se teď cítím? divně, mám všechno a přitom jako bych to už neměla
LÁSKA MEZI KAPKAMI DEŠTĚ
Prší
setmělo se
fouká vítr
Déšť mi smývá
slané slzy
na tvářích
Vzpomínky na dávný chyby
ztracený v historii
mi kazí trochu
tu sladkou příchuť lásky
Převládají u mě
hořkosladký pocity
a pocit,
že všechno to hezký
už je v propadlišti dějin
Tvůj stín mi mizí v dálce
v mlžným oparu
a já když za tebou půjdu
tak se už asi nadobro ztratím
Přečteno 486x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, 4LJFilip, 666 Idiot MCR, Házté, Psavec, Mbonita, kleopatra.sedma, Mikko Johannes Antero Haaveilija, mamina, ilona, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)