stačí kousek?
Anotace: zmatek... tak teď raďte co mám dělat
Jak poznat mužského
jemuž jsem souzena
to rozumu zdravého
je velká je záhada
jsem tomu určena,
co má mě rád
či snad jinému?
Má cenu se ptát?
jsem skutečně
na vážkách
bezděčně
probírám v myšlenkách
jaké by to mohlo být
s ním
i jiným
najít tak čudlík
co vypíná myšlení
"ten je to chlapík"
řeklo by srdce
konec všemu trápení...
dosud jsem věřila
lásku že poznám
nyní jsem zvěděla
mám v tom zmatek
pro všechny lásky mám
byť malý kousek
mám mu dát naději?
mám právo mu znovu ublížit?
nebo raději
nechám ho odejít??
----
asi mu ublížím tak i tak
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, CULIKATÁ, Maranatha
Komentáře (2)
Komentujících (2)