Medvídek
Anotace: Tak trochu ironie,černý humor :)
Když kde mě přicházíš
oči ti září
v měsíčním světle
a šeptáš mi do ouška
miláčku, já chci plamenomet
ty jsi ta bestie
která mě dostala na kolena
ty jsi ta bestie
s pentagramem na prsou
ty jsi ta bestie
která hořela na hranici
když mě líbáš
cítím, jak ti tluče srdce
ty jsi můj plyšový medvídek
s kulometem u pasu…
Přečteno 390x
Tipy 22
Poslední tipující: Majdalénka, Laivindia, ilona, Mraveneček, Kristine Clary-Aldringen, E.deN, Game, Květka Š., enigman, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)