V mých dlaních
Mávnutím
kouzelného proutku
přičaruji si melodii
do tepla
psaných slov
Tvou rukou
a větám čarovným
vdechnu život
ať můžu
s Tebou plout
života hudbou
za slastným
milováním
za šťastným
souzněním
za něžným
kolébáním
Tvých dlaní
v těch mých...
Přečteno 521x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Vanilková Ninja, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)