Výbuch
v hlavě
vzduchoprázdno
znáš to
když nevíš kudy kam
vymaže se to
a zůstane
hlavolam
který se přesídlí
pomalu do srdce
a tam cvaká
v rytmu
kubánské salsy
vytváří hlasy
navádějící k nepravostem
pomalu ovládá
celé tělo
a ty víš
že by se mělo
rychle volat
techniky
na pyro . . .
aby zastavili
cvakot
vedoucí k výbuchu
emocí
z bezmoci
Přečteno 384x
Tipy 15
Poslední tipující: ilona, zelená víla, hašlerka, Psavec, labuť, Vanilková Ninja, Mbonita, Niky88, CULIKATÁ, enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)