Napísal..
Napísal Ti niekto v živote báseň?
položil k nohám do vlastných sĺz lôžka
nečakal bezradne na Tvoju priazeň
spratal sa, vypadol, vzal do batôžka
lásku len pre Teba, zmizol, vieš, kde je?
zaujímať sa, je lepšie, či horšie
ten exot z hviezd v muža už nedospeje
ak prv nestihol, kto mu za to môže?
predsa Ti prezradím, má život sladký
na Slnku noc čo noc o Tebe sníva
- ak vôbec prečítaš si tieto riadky
a ukrutne sa Ti pritom nezíva..
Přečteno 329x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, sophia92, zelená víla, Elza511, Verena, hašlerka, Kubino 2, carodejka, Sima, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)