ani tě nemrzí
jako déšť do noci
potají se vkrádá
tak i ty mi zaplavuješ sny
vnikáš tiše nepozván
a jsi se mnou
když spím
a ani tě nemrzí
hřát mě svými rty
ani tě nemrzí
čerstvé květy mi házet k nohám
a už vůbec tě nemrzí
odejít
i když víš
že vím
že ani motýl
se na stejnou květinu nevrací
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Vanilková Ninja, CULIKATÁ, Lady Carmila- Políbená mlhou..
Komentáře (1)
Komentujících (1)