Volba
Bylo tu období
kdy jsem měl stále srdce zlomené
láska nebyla zrovna přítel můj
veškeré city byly stracené
někdo komu neodolám
bylo vše co jsem chtěl
bylo to strhující
když jsem tě zřel
brečel jsem,když jsem tě potkal
a teď zapomenout se snažím
tvoje láska bylo sladké utrpení
avšak po tvém objetí stále bažím
brečel jsem,abych tě dostal
a teď si zoufám
nechal jsem tě odejít
avšak v tvou lásku stále doufám
už není tu prostor,kde bych mohl dýchat
vše se na světě mění
je tenká hranice
mezi požitkem a utrpení
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)