O nás
Vím,
že pohled tvých očí mě
dokáže rozehřát
Tak jako sluneční paprsky
letního počasí
Jsme zcela rozdílní,
přesto dovedu rozesmát,
ale s postupem času
něco se pokazí..
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Maranatha, Mraveneček, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)