Vyznání
Anotace: *** některé věci jsou tak dlouho jen na papíře, až prostě musí ven ***
*
kolem nás broukání kytar a šum hlasů
tvůj kouzelný úsměv, prozařující oči barvy mechu
uchechtnutí a pokrčení rameny
tvé štíhlé prsty hrající si s mými
tvé široké dlaně hladící mi vlasy
celý ty
jsi v mých myšlenkách, v mých vzpomínkách, v mých snech
jsi nedosažitelný, svázaný, nikdy nebudeš můj
přesto tě budu mít už na věky pod kůží
jsi čundrácký kluk a tací provází životem,
když už ne doopravdy tak aspoň v srdci
jsi má jediná opravdová láska,
čistá, nevinná, bezmocná
jsi všechno, o čem jsem snila
a zároveň nic
protože nejsi můj a já nejsem tvá
a nikdy nebudeme svoji
*
Přečteno 522x
Tipy 6
Poslední tipující: Kajaro, Niky88, ilona, a_tao
Komentáře (2)
Komentujících (2)