Vzkaz

Vzkaz

Anotace: ...povídám si sám a bez tebe navždy budu...

Sbírka: Míša T.

Teď počti si ty,
co na srdci mám,
tyhle věty,
které jsou vše co ti dám.

Jestli stalo se ti,
to co mě -
už nejsme děti,
tak jen skromně.

Je mi to trapné,
vlastně jsi cizí,
jak miny nášlapné,
jsou fotky tvé ryzí.

Proklela s mě krásou
a teď už v tom lítám,
hledám kout s mou spásou,
však následky už sčítám.

Ty možná chceš možná ne,
vyčíst co tím chci říct,
ať co se má stát se stane,
miluji tě jak nikoho víc
Autor Salvatore, 07.05.2010
Přečteno 623x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, Zorenka Ježková, Patrik Mališ, labuť, CULIKATÁ, nejsembásník, Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel