Len Pre teba...
Podaj mi ruku,
chcem ťa zaviest tam..
Kde pre každu chvíľu
mesiac výjde k nám...
Poď so mnou po ceste života,
ty si tá jediná o ktorej snívam...
Buď so mnou i keď cesta je trnitá,
ty si to jediné čo v srdci mám...
Poslednú slzu čo na duši som mal,
spálila myšlienka,ktorú osud mi dal...
Jedna tvár zlomená s druhou je pár.
Kľuč si mi vložila,do srdca jak dar...
Přečteno 366x
Tipy 10
Poslední tipující: lennerka, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, labuť, ziriant, Maranatha, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)