Půlnoční
Z půlnočních nitek splétám
sen.Tak krásně barevné
jsou tóny v něm
Zazpívej mi je hned....
Jako kapky co na parapetu
bubnují.Jako když větve se
ve větru šermují.Tma co
mi vždycky odpoví
Že stejně chce obojí....
V rádiu už nic nehrají
Tak brnkám si lžičkou do
dlaní
a
Zpívám o bláznech co
se v dešti potkají...
Přečteno 508x
Tipy 25
Poslední tipující: Pevya, mida, betmen71, Divoženka1, Chico1, Niky88, enigman, CULIKATÁ, Vanilková Ninja, aniger, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)