Promiň
Proudy vody přilnou k zemi
- sprchy výtek od nebe.
Najednou tak slabo je mi,
tisíc mostů od tebe
...a ty ode mě ještě dál.
Syrovým tichem se proplétá
plesknutí slzy o parapet.
V noci je má mysl zakletá,
noří se do smutku a holých vět
...které neznamenají už vůbec nic.
Promiň, že jsi odešel,
promiň, že se nevrátíš.
Promiň.
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Morgenstern, gembo, Květka Š., JohnyD., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)