Nová kapitola
Anotace: Nová kapitola života
Nalistuji novou kapitolu,
tu, kde přistoupíš k mému stolu
a začneš své milé dvoření,
ty mé malé roztomilé stvoření.
Nalistuji novou kapitolu,
tu, ve které jsme my dva spolu,
tu, v níž jsme milenci
a ty mne stále políbit máš tendenci.
Nalistuji novou kapitolu,
tu, ve které je více radosti než-li bolu,
tu, kde tvoříme pár,
snad tento román nebude jen další škvár ...
Přečteno 397x
Tipy 6
Poslední tipující: somnium, Psavec, aniger, ziriant, CULIKATÁ, FinePartita
Komentáře (3)
Komentujících (3)