Neřest
Anotace: Velmi stará báseň o zklamání, která naštěstí nyní není pravdivá :)
Už vím, že ty nejsi princ na bílém koni,
jenže já jsem stále ta dívka,
co pro tebe slzy roní.
Pořád pro tebe brečím,
byl jsi totiž pro mě něčím!
Něčím, co se v životě těžce hledá,
ani slovy se to popsat nedá.
Bez tebe nemohu lítat,
či s radostí nový den vítat,
Je toho teď na mě moc,
den je pro mne jako temná noc.
Mé srdce pláče bolestí,
láska je totiž jen neřestí ...
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)