Teď
Anotace: ..v srdci mám teď konání velké lásky....
TEĎ
Slza má teď padá k srdci
Mám tě ráda, prostě, přeci
Ty nevidíš tu touhu moji
A moje srdce se teď bojí
Že nevezmeš ho do dlaní
Nepohladíš, neobejmeš
V duši mám teď konání
lásky velké. Ty odejdeš.
Přečteno 421x
Tipy 7
Poslední tipující: Labanda, Mraveneček, Agniezka, CULIKATÁ, Čoki, Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)