Čekání
Čekal jsem na tebe den co den
vedle světla jako stín
najednou jsi stála vedle mě
a já nevěděl co s tím
jsi pořád v mé mysli,pořád v mém srdci
a slyším tě volat jméno mé
jsi pořád v mé mysli,pořád v mých snech
chci tě držet blízko mě
vidím své sny v očích tvých
to co bylo za sebou zanechám
konečně jsem tě našel
a už nikdy tě odejít nenechám
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, carodejka, Boudicca
Komentáře (3)
Komentujících (3)