chtěla bych moc a moc jednou říci
Anotace: nějak to ze mě dneska vylítlo do světa...
Kruci,kruci...do prdele...
řvát se mi chce, klít a kopat.
Z tebe bolím...to jsi dopad...
Takový laskavý pán...
Pod krkem mě drží vztek,
málem se mnou rudá sekla.
Co ještě tak hnusnýho...
co bych jenom rychle řekla...
Takový soucitný jsi pán...
Jé, ty jsi přišel...už jsi tady...
Já s úsměvem na své tváři
jak to šťastné slunce zářím
v očích hvězdy - lásky hřmění
když tě teď vidím...
po setmění k našim vrátkům jít.
Pak přidám plno pochopení
ano, jistě...dnes zas tolik času není..
Spěcháš...no tak jindy snad..
(ty prolhanej jsi ale had...)
Kruci,kruci...a do prdele zas,
řvát se mi chce, kopat, klít
Ne o tobě pořád snít...
Myslela jsem ve svý hlavě
že to s hněvem půjde hravě...
Ale je to nad mý síly,
říct ti že jsi hajzl shnilý
Takový uhlazený pán
Tak pod vousy si melu tiše
kruci, kruci notabene...
ententýky dva špalíky...
no jo, tak už vážně, hele...
jdi už...jdi už do prdele...cha cha cha cha cha...
Přečteno 471x
Tipy 14
Poslední tipující: la loba, Lorraine, Jiří I.Zahradník, gembo, Lucie Luu K, carodejka, Patrik Mališ, Květka Š., labuť, Elisha
Komentáře (8)
Komentujících (8)