Bije tě to do očí? Mne to bije v srdci! A když se semnou svět zatočí,blýzkost s tvrdým - je hezčí!!!
Omlouvám se všem,skrz slzy už nevidím!!!!!Chybu jsem napravila!!!
22.12.2005 15:47:00 | Julia
S tím strachem (jak píšeš v anotaci) to moc dobře znám. A ačkoli je to nelidsky těžké, JE LEPŠÍ SE NEBÁT.
(Za sebe prosím, můžeš opravit blýzkost na blízkost ? Básničku to shazuje...)
22.12.2005 14:40:00 | Bajaja