Teď
Anotace: vypuštění náhlých myšlenek
V opilosti zase ulehám,
hlavu plnou starostí mám.
A že jsem jiná?
Někdy i líná?
Spousta lidí mě nechápe,
v myšlenkách mých tápe.
A co, že nejsem kopie,
srdce mé pro vás bije.
Byla, jsem a budu
strážcem svého osudu.
Nikdo mě nikdy nezmění,
ani ty, snadné pokušení.
Jsi tak daleko a přitom blízko,
smutno je, ale v tom něco písklo,
zpráva od toho, co hladil mě nízko,
kamarád na moje bolavé srdíčko,
do pohody, když je mi jaksi úzko.
Ale proč láska k nám nepřišla?
jsme takový bláznivý strašidla.
Dost už...
Trápení a starosti hodím za hlavu,
ve snech a myšlenkách dále si plavu.
Přečteno 371x
Tipy 12
Poslední tipující: lexus, s.e.n, mida, enigman, Larey, CULIKATÁ, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)