:o) TA pro kterou tato báseň je.. musí být šťastná, že ano básníku ...
13.01.2011 21:37:00 | Najlin
...ach...nemám slov... je to překrásnýa hřejivý... tolik něhy a lásky:-) šťastna, jíž je báseň tato věnována... Staň již se brzy sen Tobě skutečností... St..... ... :-)
11.04.2016 17:00:17 | tvořilka